the-chambon-penthouse

The Chambon Penthouse Brussels

Een riant ruimtegevoel. Royale entertainment spaces. Een intuïtieve flow. Dieter Vander Velpen Architects verenigt ze in The Chambon Penthouse tot een sublieme woonbeleving.

Doorheen het hele interieur wordt een zeer strak, hedendaags lijnenspel gehanteerd. Tijdloze, edele materialen vormen samen een rijkelijk palet, geïnspireerd op de art-deco-elementen van het Chambon-gebouw.

Wanneer een muur een statement wordt

In de luxueuze leefruimte is het aangenaam vertoeven in een van de twee salons. De statement wall herbergt zowel kasten achter marmeren deuren, als open vakken in fineer en brons voor kunstobjecten en foto?s. De meterslange haard op maat zorgt voor een warme, gezellige sfeer.

Een dressing met de allures van een klasseboetiek

Op de verdieping vindt u de royale mastersuite, met een prachtige dressing. Een juwelen-eiland, grote schoenenkasten met glazen deuren en een oyster coloured kamerbreed tapijt zorgen voor een weergaloze boutique experience. Via de dressing bereikt u de master bathroom, volledig uitgewerkt in Calacatta marmer. Naast een dubbele lavabo en een verborgen toilet is er een vrijstaand bad én een enorme dubbele stoomdouche.

To top it all off ... uw privéwellness

Een glazen passerelle verbindt de slaapvertrekken met een apart wellnessvolume op de bovenverdieping. Hier herbront u. Genietend van uw sauna, de dubbele douche, de ruime jacuzzi en ? van het prachtige zicht op het binnengebied.

Donker getint walnoot fineer

Grijze Travertino Titanium

Gepatineerd messing

Brons

Witte Eik

  • Verdiepingen: 6 + 7
  • Aantal slaapkamers: 2 of 3
  • Aantal badkamer: 3 + Wellness
  • Bewoonbare opp: 500 m² + 250 m² terras
  • Terras: Ja

CASCO VERKOOPPRIJS: 1.985.000 € (zonder aankoopkosten)

Meer info?

Contacteer ons

Locatie

De exclusieve penthouse is de parel aan de kroon van het prestigieuze Chambon-complex, een voormalig bankgebouw dat in zijn volle glorie werd gerenoveerd in samenwerking met architectenbureau A2RC. Hier resideert u in een iconisch gebouw, pal in het historische stadscentrum van Brussel. Centraler wonen is onmogelijk. De Grote Markt bevindt zich op wandelafstand. Net als vele musea, trendy restaurants en boetieks.

Een bezoek aan dit Penthouse? Meer details?